Wie zijn wij?

Toerclub Presto is een groep enthousiaste fietsers/sters, die op een sportieve en recreatieve manier bezig zijn met hun sport: fietsen.

Toerclub Presto is op 1 januari 1982 opgericht als onderdeel van R en TC Presto. Na enkele jaren is de toerafdeling zelfstandig geworden onder de vlag van de NTFU, de Nederlandse Toer Fiets Unie. De club bestaat uit zo´n 60 leden, zowel mannen als vrouwen.

Toerclub Presto fietst het hele jaar door, in de winter wordt er gecrost in de bossen en tijdens de zomermaanden worden er kilometers gemaakt op de weg.Voor elk seizoen wordt er een boeiend en gevarieerd programma samengesteld. Dit programma bestaat zowel uit eigen georganiseerde tochten als die van regionale zusterverenigingen.

Twee keer per jaar is er de mogelijkheid om met de club op fietsweekend te gaan. Dit weekend doet altijd een mooie hoek van ons eigen land aan, dan wel prachtige plaatsen in het buitenland.

Naast het fietsen maakt het sociale karakter een belangrijk deel uit van onze filosofie, Toerclub Presto ervaar je dan ook als één grote familie.

Om de sfeer te proeven is een maand meefietsen altijd mogelijk, en nog gratis ook. Zelfs een verzekering wordt geregeld. Neem dus vrijblijvend contact met ons op.

Tini van Laarhoven

Voorzitter